τηλεφωνο παραγγελιων & delivery » 26510 02555

Καταστήματα

Καταστήματα

Το κατάστημα Φενια 2 είναι στη καρδιά του συνοικισμού του Βοτανικου, επί της οδού ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΒΟΓΙΑΝΝΟΥ 29. Είναι ένα μεγαλο super market το οποίο προσφέρει αριστη εξυπηρετηση και μεγαλη γκαμα προιοντων.. Εξυπηρετεί όλες τις τριγύρω περιοχές όπως Ανατολή,  Βοτανικός, καθώς και το κεντρο, μέσω της δωρεάν παράδοσης στο σπίτι.

 

{marcoparallaxbground image="DSC_1493.JPG"}

Το κατάστημα Γεράσιμος 2 είναι στη καρδιά του συνοικισμού Κατσικά, επί της οδού ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 44. Είναι ένα υπερσύχρονο πολυκατάστημα το οποίο προσφέρει, πέραν των βασικών, και άλλες πολλές παροχές. Εξυπηρετεί όλες τις τριγύρω περιοχές όπως Ανατολή,  Βοτανικός, Πεδινή, Κουτσελιό καθώς και άλλες παρακείμενες περιοχές, μέσω της δωρεάν παράδοσης στο σπίτι.

Το μεγαλύτερο και παλαιότερο κατάστημα. Είναι στην οδό Μ.Αλεξάνδρου και Πετροπουλάκη 1. Είναι ένα κατάστημα με μεγάλη ποικιλία προϊόντων που μπορείτε να κάνετε άνετα και ευχάριστα τις αγορές σας.

Το κατάστημα Νίκη-Μαρία βρίσκεται στην οδό Μιχαήλ Αγγέλου 53, στον πιο κεντρικό δρόμο των Ιωαννίνων. Έχει δύο ορόφους με μεγάλη γκάμα αγαθών και προϊόντων. Είναι πλήρως εξοπλισμένο με κάθετι που χρειάζεται και ο πιο απαιτητικός πελάτης και με πολύ συχνές προσφορές.

Το κατάστημα Φένια βρίσκεται στην οδό Δωδώνης 66. Είναι ένα κεντρικό κατάστημα με άριστη εξυπηρέτηση. Περιέχει όλα όσα χρειάζεται ένα σπίτικο.